Missiestatement

missie

Native Consulting is in 2012 gestart en ondertussen uitgegroeid tot een betrouwbare en innovatieve adviespartner van gemeenten en andere overheidsinstanties voor complexe vraagstukken op het snijvlak van informatievoorziening, dienstverlening en bedrijfsvoering. Inmiddels mogen we ruim 150 gemeenten tot onze klantenkring rekenen.

'Native' staat voor oorspronkelijk: geworteld midden in de samenleving, willen we van toegevoegde waarde zijn. Met onze expertise van het vakgebied en een inspirerende aanpak willen we het verschil maken en richtinggevend zijn.

Complexe vraagstukken als intergemeentelijke samenwerking, effectieve en slimme informatievoorziening, excellente dienstverlening en sociale innovatie pakken we aan vanuit de oorsprong van elke organisatie om zodoende draagvlak voor verandering en ontwikkeling te creëren.

We zijn een open en transparant adviesbureau, daarom delen we graag onze brede ervaring en kennis met gemeenten, en de organisaties waar zij mee samenwerken. Complexe vraagstukken visualiseren wij in hanteerbare concepten en publiceren we op onze website. In discussiesessies onder het motto ‘Door gemeenten voor gemeenten’ brengen wij klanten met elkaar in contact om ervaringen te delen en te inspireren.

Onze medewerkers zijn bevlogen adviseurs, steeds op zoek naar ontwikkeling in ons vakgebied en betrokken bij opgaven van onze klanten op authentieke wijze: “Zeggen wat nodig is, eerlijk en oprecht, altijd op een respectvolle manier”. We zijn nieuwsgierig en kijken met een open mind naar elk vraagstuk. We verdiepen ons in nieuwe ontwikkelingen en maken deze toepasbaar voor onze klanten. Van elke opdracht leren we steeds weer om ons continu te verbeteren.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Of is werken bij Native Consulting iets voor jou en wil je ons team komen versterken? Klik dan hier

Zoeken
Contactpersoon
Martin van  Dijk
Partner / Adviseur
06-24632058